AV铆S LEGAL

Aquesta web 茅s un domini d鈥橧nternet de TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. , Paseig de sant gervasi 8, entr. 3 08022 Barcelona. La utilitzaci贸 per part de l鈥檜suari dels serveis continguts en aquest web, aix铆 com la sol鈥icitud d鈥檌nformaci贸/reserves, implica 铆ntegrament les seg眉ents condicions:

Tots els drets que empara aquesta denominaci贸 estan protegits i reservats. En conseq眉猫ncia queda absolutament prohibida la reproducci贸, total o parcial, fins i tot citant la font, de qualsevol dels continguts.

La infracci贸 ser脿 perseguida por via civil i penal, amb exig猫ncia d鈥檌ndemnitzaci贸 pels danys i perjudicis que se鈥檔 puguin derivar.

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. no accepta cap responsabilitat per la infracci贸 que l鈥檜suari pugui efectuar contra aquests drets protegits ni dels que emparin els drets protegits por la Llei de Propietat Intel鈥ectual, Llei sobre la Protecci贸 Civil del Dret a l鈥橦onor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pr貌pia Imatge, Llei de Marques, Llei General de Publicitat, Llei General per la Defensa dels Consumidors y Usuaris (Estatal o Auton貌mica), Llei de Compet猫ncia Deslleial o Llei de Condicions Generals de Contractaci贸, entre d鈥檃ltres.

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. tampoc se responsabilitza de la informaci贸 que l鈥檜suari o qualsevol tercer dipositi a aquest web, ni dels perjudicis que aquesta informaci贸 causin a altres usuaris. En conseq眉猫ncia, aquest web podr脿 amb llibertat de criteri denegar i fins i tot retirar qualsevol informaci贸 que pogu茅s atemptar contra les referides disposicions legals i qualsevol altra,fins i tot a la moral i a les costums establertes.

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. no ser脿 responsable dels errors que poguessin produir-se en les comunicacions, incl貌s l鈥檈sborrament, la transmissi贸 incompleta o els retards en la remissi贸, no comprometent-se tampoc que la xarxa de transmissi贸 estigui operativa en tot moment. Tampoc respondr脿 TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. en cas que un tercer, violant les mesures de seguretat establertes por TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L., accedeixi als missatges o els utilitzi per a la remissi贸 de virus inform脿tics.

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. no garanteix la licitud, fiabilitat i utilitat dels continguts, aix铆 com tampoc la seva veracitat o exactitud. Tampoc ofereix ni comercialitza els productes i serveis disponibles als webs enlla莽ats ni assumeix cap responsabilitat per aquests productes o serveis.

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. no controla la utilitzaci贸 del portal por part de los usuaris, ni garanteix que aquests ho facin de forma conforme a les presents condicions generals.

L'usuari accepta que al clicar als enlla莽os (links) que el remeten a webs de terceres empreses deixa de navegar en aquest web, exonerant a TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. de qualsevol responsabilitat, dany o perjudici en la contractaci贸 amb les terceres empreses.

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. no contracta en cap cas amb l鈥檜suari sin贸 que 煤nicament actua com a mediador facilitant l鈥檃cc茅s a terceres empreses, cosa que es deriva de la pr貌pia naturalesa d鈥 Internet i els serveis prestats. La informaci贸 sobre aquests serveis continguda al portal 茅s mera publicitat i informaci贸, i no existeix en cap cas oferta contractual per part de TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L.. L鈥檜suari contracta 煤nicament amb les empreses a les quals sol鈥icita el serveis o enlla莽a sense que existeixi relaci贸 contractual o gesti贸 per part de TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L..

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. no assumeix cap responsabilitat pels productes venuts o pels serveis prestats per tals empreses, ni tampoc per el correcte acompliment de tals serveis o contractes. TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. no pot controlar i, per tant, no es responsabilitza que les empreses col鈥aboradores compleixin les seves obligacions legals.

Com a conseq眉猫ncia del registre al servei de la p脿gina web TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L., l鈥檜suari accepta que les dades personals facilitades a TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. puguin ser objecte de tractament en un fitxer de dades de car脿cter personal. Les dades aix铆 registrades podran ser utilitzades amb finalitat comercial per a la realitzaci贸 d鈥檈stad铆stiques, la remissi贸 de publicitat, ofertes, promocions, la realitzaci贸 de concursos amb premi, l鈥檃dministraci贸 del servei i la gesti贸 d鈥檌ncid猫ncies, a no ser que manifesti per escrit la seva voluntat en contra a l鈥檃dre莽a indicada a continuaci贸.

Els fitxers aix铆 creats seran titularitat de TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L.. El titular de les dades tindr脿 en tot moment el dret a acc茅s, rectificaci贸, cancel鈥aci贸 i oposici贸 de les seves dades a Paseig de sant gervasi 8, entr. 3 08022 Barcelona.

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. ha adoptat totes les mesures de seguretat legalment exigides per a la protecci贸 de les dades personals subministrades per l鈥檜suari. No obstant, TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. no pot garantir la invulnerabilitat absoluta dels seus sistemes de seguretat, ni pot garantir la seguretat o inviolabilitat de tals dades en la seva transmissi贸 a trav茅s de la xarxa.

TRAMA SERVEIS GENERALS, S.L. es reserva el dret d鈥檈fectuar sense previ av铆s les modificacions que consideri oportunes en els seus webs, per tant pot canviar, suprimir o afegir tant continguts i serveis que es presten a trav茅s de la mateixa como la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats als seus webs.